Coopman geeft Club Brugge duidelijke boodschap over zijn toekomst

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

21 mei 2018 18:22 - Komende zomer moet Club Brugge beslissen over de toekomst van heel wat gehuurde én verhuurde spelers. Onder meer Sander Coopman zit nog met vraagtekens voor volgend seizoen. Hij werd voor het tweede jaar op rij uitgeleend aan Zulte Waregem maar wat nu volgt is nog niet duidelijk.

De voorbije weken klonk in de wandelgangen wel al dat Zulte Waregem de 23-jarige middenvelder graag definitief zou overnemen. “Volgend seizoen? Ik heb ook gehoord dat de club me graag wil houden. Ik voel me goed bij Zulte Waregem en zou ook wel graag willen blijven. Het zou mooi zijn, want voor Essevee spelen zou zeker geen straf zijn”, vertelt Coopman aan Voetbalkrant.

“We weten wat we aan elkaar hebben. Ik hoop in ieder geval dat er sneller duidelijkheid is dan vorig jaar en dat ik de voorbereiding volledig kan meemaken met de ploeg waar ik het seizoen zal spelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.