Coucke gaat verder met tabula rasa bij Anderlecht en ook legendarische samenwerking op de helling

Marc Coucke (KV Oostende)

18 mei 2018 18:45 - Sinds Marc Coucke Anderlecht overnam van de familie Vanden Stock heeft hij al voor diverse verschuivingen gezorgd. Medewerkers vertrekken en gaan en nu staat ook een 37-jarige samenwerking op de helling. 

Volgens Coucke is er meer geld te maken uit de hoofdsponsor op de shirtjes. Dat is sinds jaar en dag BNP Paribas, voorheen bekend als Fortis en De Generale Bank. Naar verluidt krijgt de bank wel de kans om een hernieuwde samenwerking te tekenen, maar Coucke dweept met de interesse van de Duitse verzekeraar Allianz die meer geld op tafel zou willen leggen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Allianz was het afgelopen seizoen al gelegenheidshoofdsponsor van Anderlecht in de Champions League. Het voornaamste slachtoffer sinds het aantreden van Coucke bij Paars-wit is algemeen manager Herman Van Holsbeeck. Hij werd inmiddels vervangen door Luc Devroe, die mee overkwam van KV Oostende.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.