Coucke gaat verder: ook laatste verwijzing naar Vanden Stock moet weg

Marc Coucke (KV Oostende)

23 mei 2018 16:06 - Nieuwe bazen, nieuwe wetten en dat beseffen ze in Anderlecht maar al te goed. Sinds Marc Coucke de club overnam van Roger Vanden Stock is er al veel veranderd: een komen en gaan van medewerkers en nu gaat de nieuwe voorzitter zelfs nog een stapje verder. 

Coucke wil meer inkomsten om het budget te verhogen en denkt daarom de naam van het stadion uit te besteden aan een sponsor. Dat zou meteen betekenen dat het na 35 jaar einde verhaal is voor het Constant Vandenstockstadion. Bovendien wil hij ook meer vip-seats in het stadion en een grote receptiezaal. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Een stadionnaam veranderen om meer geld te generen is niet nieuw voor Coucke. Zo doopte hij het Oostendse Albertpark ook al om tot Versluys Arena. De Luminus Arena van Genk en de Ghelamco Arena van AA Gent zijn trouwens ook twee typische voorbeelden van gesponsorde stadionnamen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.