De 11 namen bij Charleroi en Club Brugge

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

10 mei 2018 17:23 - Club Brugge kan straks profiteren van de nederlaag van Anderlecht tegen Standard. Als het gaat winnen op het veld van Sporting Charleroi, vergroot het de kloof met de eerste achtervolger – op dit moment Standard – weer tot vier punten. Daarmee zou de landstitel plots heel dichtbij komen.

Maar er moet dus gewonnen worden op Mambourg, waar Ivan Leko wel wat moet puzzelen. De coach kan naast de langdurig geblesseerde Vermeer ook niet rekenen op Matej Mitrovic, Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby. Maar de coach schudt nog enkele verrassingen uit zijn mouw.

Zo keert Ethan Horvath verrassend genoeg terug in doel. Hij speelt omdat Vladimir Gabulov niet helemaal fit zou zijn. Dat geldt ook voor Hans Vanaken, Jordy Clasie neemt zijn plaats in. Diatta vervangt net zoals zondag Limbombe, Dennis is voorin de vervanger van Diaby.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Clasie, Diatta – Wesley en Dennis

Wisselspelers: Gabulov, Scholz, Simons, Refaelov, Vossen, Tomecak, Vanaken, Decarli en Vanlerberghe

Opstelling Charleroi

Penneteau – Marinos, Martos, Dessoleil, Nganga – Fall, Diandy, Ilaimaharitra, Baby – Benavente en Rezaei

Wisselspelers: Mandanda, D’Alberto, Pollet, Hendrickx, Willems, Nurio, Grange en Bedia

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.