De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

Timmy Simons high five

20 mei 2018 16:57 - Club Brugge sluit vanavond zijn seizoen af met een thuiswedstrijd tegen AA Gent. Blauw-Zwart is uiteraard al kampioen en dus staat er in principe niets meer op het spel, maar Club wil zijn titel uiteraard wel in stijl vieren.

De partij staat ook voor een groot deel in het teken van het afscheid van Timmy Simons, die op 41-jarige leeftijd zijn laatste match voor Club speelt. Hij krijg in zijn slotmatch ook een basisplaats. Hij vervangt op het middenveld Nakamba, die net als Vermeer, Decarli, Mitrovic, Limbombe en Diaby ontbreekt door blessure. Verder kiest Ivan Leko voor dezelfde elf als op Standard.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Simons, Vormer, Vanaken, Diatta – Vossen en Wesley

Bankzitters: Gabulov, Scholz, Tomecak, Masovic, Clasie, Vanlerberghe, Refaelov en Dennis

Opstelling AA Gent

Kalinic – Foket, Gigot, Bronn, Asare – Dejaegere, Esiti, Andrijasevic – Yaremchuk, Kubo en Simon

Bankzitters: Thoelen, Rosted, Dussenne, Chakvetadze, Janga, Koita, De Smet en David

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.