De 11 namen bij Standard en Club Brugge

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

13 mei 2018 17:03 - Het is vandaag D-day in de strijd om de titel, want als Club Brugge vandaag een punt pakt op het veld van Standard, is de buit binnen. Makkelijk wordt dat echter zeker niet, want geen enkele ploeg pakte in Play-Off I zoveel punten als de Rouches. Zeker op Sclessin zijn ze bijzonder sterk.

Ivan Leko moet het in Luik nog zien te redden zonder Vermeer, Hubert, Mitrovic en Limbombe. Hij recupereert wel Abdoulay Diaby, die in Charleroi nog verstek moest laten gaan. De Malinees begint wel nog op de bank. Jelle Vossen krijgt na zijn sterke invalbeurt van donderdag het vertrouwen vanaf de aftrap, terwijl ook Hans Vanaken in de basiself terugkeert. Clasie en Dennis zijn de slachtoffers.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Diatta – Wesley en Vossen

Bankzitters: Gabulov, Scholz, Simons, Clasie, Refaelov, Diaby, Tomecak en Dennis

Opstelling Standard

Ochoa – Cavanda, Laifis, Luyindama, Pocognoli – Agbo, Cimirot – Edmilson, Mpoku, Carcela – Emond

Bankzitters: Gillet, Goreux, Vanheusden, Cop, Djenepo, Carlinhos en Selahi

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.