‘De Bock kan niveau niet aan en moet weg bij Leeds’

Laurens De Bock juicht

12 mei 2018 16:26 - Laurens De Bock trok tijdens de winterstop naar de Engelse Championship waar hij tekende voor traditieclub Leeds United op het tweede niveau, net onder de Premier League. Maar dat avontuur lijkt van korte duur te gaan worden. 

De linksachter speelde maar in 7 wedstrijden en werd sinds 17 maart zelfs niet meer geselecteerd. De fans van Leeds toonden zich meteen zeer kritisch voor onze ex-speler en hij was dan ook niet geliefd in Engeland.

Volgens het Duitse Bild staat Leeds zelfs op het punt om met Kristian Pedersen van Union Berlin een linksachter aan te trekken. De Britse pers weet dat De Bock dan ook mag uitkijken naar een nieuwe club omdat hij niet voldoende niveau gehaald heeft. Onder Ivan Leko was de ex-speler van Lokeren ook al zijn basisplaats bij Blauw-zwart kwijtgespeeld.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.