Degryse onder de indruk van Club-man: “Ik geef hem grote onderscheiding”

Marc Degryse (analist)

13 mei 2018 07:23 - Club Brugge kan vandaag de titel pakken als het erin slaagt een punt mee te nemen uit Sclessin. Dat hadden maar weinig waarnemers voor het seizoen voorspeld, zeker omdat er getwijfeld werd of Ivan Leko de erfenis van Michel Preud’homme wel zou kunnen dragen.

De Kroaat legde na een moeilijke start echter een uitstekend parcours af. “Straf. Ik had een lastig jaar verwacht, en al zeker na die valse start met de uitschakeling in Europa. Maar om ná Michel Preud’homme te komen, in zijn eerste jaar bij een topclub, geef ik Leko grote onderscheiding – 8 op 10”, is Marc Degryse onder de indruk in Het Laatste Nieuws.

“Je mag niet vergeten: Club is tien maanden lang nooit echt slecht geweest. Het enige wat je Leko kunt aanwrijven, behalve zijn Europese parcours, is dat vreemde verhaal met vijf keepers – ongezien. Club moet nu écht wel een goede keeper halen, hoor.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.