Deze kampioenenpremie maakt Verhaeghe vrij voor spelers van Club

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

12 mei 2018 19:22 - Club kan zondag al kampioen worden, maar dan moet het wel een puntje rapen op Sclessin tegen Standard, makkelijker gezegd dan gedaan. Voorzitter Bart Verhaeghe beloofde de spelersgroep alvast een mooie premie. 

Als Blauw-zwart dit seizoen de titel pakt mag de volledige spelerskern maar liefst 3,5 miljoen euro onder elkaar verdelen, op basis van het aantal gespeelde wedstrijden per speler. Bij het kampioenschap in 2016 bedroeg die premie 1 miljoen euro minder. Dat weet Het Nieuwsblad.

Voorzitter Marc Coucke van Anderlecht trachtte zijn troepen enkele weken ook nog te motiveren met een premie van 2 miljoen euro te verdelen over de hele spelersgroep. Dat is ruim 1,5 miljoen euro minder dan Club vrijmaakt voor dezelfde prestatie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.