Deze publiekslieveling geeft zondag de aftrap in Club-Anderlecht

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

04 mei 2018 22:42 - Club Brugge wil er zondag alles aan doen om de match tegen Anderlecht positief te laten eindigen. Zowel bestuur als fans zullen zich daarom van hun beste kant laten zien. 

Op de officiële website van Club wordt opgeroepen om op tijd naar het stadion te komen. “We starten de opbouw naar de wedstrijd om 12u30 met een DJ aan de Noordtribune en extra drankstanden buiten de stadionpoorten. Ook aanwezig: Thomas Meunier, die de fans voor het eerst sinds zijn vertrek naar PSG komt groeten. Vanaf 12u50 verwelkomen we samen de spelersbus. En gaan we naar het stadion, waar de opwarming iets voor 14u van start gaat”, lezen we verder.

Het mag duidelijk zijn: de nodige decibels vooraf, een indrukwekkend onthaal voor de spelersbus en niemand minder dan Thomas Meunier die de aftrap komt geven, Club hoopt zondag een duidelijke stap richting een 15de landstitel te zetten!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.