‘Deze speler vertrekt bij Anderlecht door Vanhaezebrouck’

17 mei 2018 10:27 - Anderlecht hoopt zondag nog de tweede plaats te pakken, maar dan moet het wel zelf winnen tegen Genk en rekenen op puntenverlies van Standard in Charleroi. 

Intussen zijn ze ook in Brussel bezig aan de voorbereiding op volgend seizoen. Eén speler heeft volgens Het Laatste Nieuws alvast aangegeven niet langer in Anderlecht te willen blijven. Het gaat om Henry Onyekuru, die gehuurd wordt van Everton. De club uit de Premier League is bereid om de Nigeriaan nog een extra seizoen uit te lenen aan Anderlecht. Onyekuru ziet dat echter niet meer zitten en daar zou trainer Hein Vanhaezebrouck voor iets tussen zitten.

Onyekuru is al enkele weken terug fit, maar kan niet rekenen op speelminuten. Bijgevolg verloor de aanvaller alle kansen op een WK-selectie voor Nigeria. Door dat gebrek aan vertrouwen wil de voormalige topschutter van de Jupiler Pro League (22 goals bij Eupen) absoluut andere oorden opzoeken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.