Deze speler wil Club Brugge nu alweer verlaten

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

24 mei 2018 11:24 - Club deed de voorbije seizoenen een aantal toptransfers: Anthony Limbombe en Marvelous Nakamba waren daar in het afgelopen kampioenenjaar een goed voorbeeld van. Jammer genoeg is er ook een andere kant van de medaille, zoals bij de meeste clubs. 

Zo werd tijdens de winter, op het moment dat Poulain geblesseerd was en Denswil niet zijn beste periode beleefde, Alexander Scholz van Standard aangetrokken. De centrale verdediger geraakte aan amper 3 basisplaatsen en verdween daarna terug naar de bank door de concurrentie met Poulain, Denswil en Mitrovic.

Het Laatste Nieuws weet dat de Deen daarom alweer wil vertrekken in Brugge. Ook Vladimir Gabulov heeft te horen gekregen dat hij andere oorden mag opzoeken. De Russische doelman kwam eveneens tijdens de winter over van Arsenal Tula in zijn thuisland.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.