Dit is de reden waarom Dennis nog zo weinig speelminuten krijgt

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Sint-Truiden)

02 mei 2018 08:51 - Emmanuel Dennis begon schitterend aan het seizoen, maar de Nigeriaan krijgt de laatste tijd nauwelijks nog speelkansen. De aanvaller lijkt niet meer voor te komen in de plannen van trainer Ivan Leko.

De 20-jarige Nigeriaan kwam over van FC Zorya Luhansk uit Oekraïne en maakte meteen een sterke indruk op Jan Breydel. In Play-Off 1 kwam hij nog maar aan 34 speelminuten en Het Laatste Nieuws weet hoe dat komt: “Naast jong en speels, is hij ook en vooral eigenwijs en moeilijk trainbaar. Letterlijk, terwijl zijn ploegmaats zich op training dagelijks uitsloven, liet de pijlsnelle spits het naar verluidt weer net iets te veel hangen.”

Tijdens de uitwedstrijd bij Anderlecht in Play-Off 1 moest Dennis zelfs in de tribune plaatsnemen. “Leko lacht niet met rebellen die zichzelf te weinig pijn kunnen doen op training.” Toch blijven bestuur en trainer geloven in de aanvaller en hopen ze dat Dennis volgend seizoen meer volwassenheid aan de dag zal leggen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.