Doelman Club Brugge opgeroepen voor Rode Duivels

Jens Teunckens in actie (Westkapelle - Club Brugge)

23 mei 2018 14:49 - Roberto Martinez maakte maandag zijn 28-koppige voorselectie voor het WK bekend. Daar komt de komende dagen nog een verrassende naam bij, namelijk die van Jens Teunckens.

Belofteninternational Teunckens werd het afgelopen seizoen door Club Brugge uitgeleend aan Antwerp en staat in de belangstelling van KV Oostende. De Rode Duivels zijn in Tubeke al met een beperkte groep begonnen aan de WK-voorbereiding en door de afwezigheid van Courtois, Mignolet, Sels en Casteels waren daar geen doelmannen bij.

Om die reden heeft Martinez de 20-jarige Teunckens opgeroepen om de groep te vervoegen. Wanneer de vier andere doelmannen teruggekeerd zijn, mag Teunckens definitief op vakantie om het volgende seizoen voor te bereiden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.