Eindelijk behoort dit Club-boegbeeld tot de definitieve selectie van zijn land

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

18 mei 2018 12:19 - Hij heeft er lang op moeten wachten, maar zijn geduld is uiteindelijk toch beloond geworden. Deze middag maakte Ronald Koeman de definitieve selectie van Nederland bekend voor de komende oefenwedstrijden en Ruud Vormer is erbij.

Ronald Koeman zat onlangs nog in de tribunes van Charleroi waar met Denswil, Clasie en Vormer maar liefst 3 Nederlanders in de basis begonnen. Vormer scoorde in die wedstrijd met een schitterende vrijschop (1-1) na de pauze onder het oog van de bondscoach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.