Ex-Bruggeling zeker van WK-deelname

17 mei 2018 11:11 - Als het seizoen straks gedaan is, zullen de fans van Club Brugge nog altijd op het WK kunnen speuren naar huidige of ex-spelers van Blauw-zwart. Eéntje daarvan is ondertussen helemaal zeker dat hij straks naar Rusland mag.

Oscar Duarte kreeg van de Costaricaanse bondscoach Ramirez een definitieve oproep voor het wereldkampioenschap, want de kopbalsterke verdediger behoort tot de 23-koppige finale selectie. Andere bekende namen zijn doelman Keylor Navas (Real Madrid), Randall Azofeifa (ex-AA Gent, nu Herediano), Bryan Ruiz (ex-AA Gent, nu Sporting Lissabon) en Joel Campbell (Real Betis).

Duarte speelde van 2013 tot 2016 voor Club Brugge en lukte 9 goals in 116 wedstrijden. Tijdens de wintermercato stapte hij op 24 januari 2016 definitief over naar Espanyol in de Spaanse Primera Division.

Costa Rica zit op het WK in groep E met Brazilië, Zwitserland en Servië.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.