Ex-speler Anderlecht ziet het somber in: “Club was al zo sterk en ze gaan zich nóg versterken”

Blije Club-fans (Club Brugge - KRC Genk)

26 mei 2018 15:52 - Club Brugge kroonde zich dit seizoen tot Belgisch kampioen nadat het eigenlijk van start tot finish aan de leiding stond. Vooral in de reguliere competitie stak Blauw-Zwart er met kop en schouders bovenuit en dat baart een ex-speler van Anderlecht toch zorgen.

Gille Van Binst vreest dat Anderlecht het nog moeilijk zal krijgen om Club van de troon te stoten. “En Club Brugge was al zo sterk. Die gaan die ploeg wellicht samenhouden én nog versterken. Dat terwijl je zelf moet bouwen. Het maakt het er allemaal niet makkelijker op”, vertelt hij aan Voetbalkrant.

Hij denkt dat Anderlecht vooral de schade zal moeten beperken. “Men moet zien dat de kloof met Club Brugge niet te groot wordt. Alles draait nu eenmaal om geld en die Champions League-centen zitten nu in Brugge. Een ploeg bouwen is dezer dagen ook niet meer zo makkelijk als vroeger. Hadden de bedragen van nu toen gespeeld, zou Rensenbrink hier niet zolang gespeeld hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.