‘Franse club meldt zich plots voor bij Club genoemde doelman’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

26 mei 2018 16:00 - Eén van de grootste prioriteiten van Club Brugge deze transferzomer lijkt een nieuwe nummer één tussen de palen te zijn. De aankoopoptie op Kenneth Vermeer zal niet gelicht worden, terwijl men er niet van overtuigd lijkt dat Gabulov, Horvath of Hubert een volwaardige eerste doelman kunnen zijn. Een aantal namen passeerde al de revue.

Eén van de namen die de voorbije weken al meermaals genoemd werd, was die van Hendrik Van Crombrugge. Die staat na twee sterke seizoenen op vertrekken bij AS Eupen en zou ook in beeld zijn bij Anderlecht en Standard. De interesse van Club zou wel nog niet concreet zijn en mogelijk steekt een Franse club hen nu de loef af.

Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri heeft ook Strasbourg zich nu ook gemeld voor de keeper. Dat schrijft hij op Twitter. De Noord-Franse club eindigde vorig seizoen vijftiende in de Ligue 1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.