Fysiektrainer Anderlecht wijst naar blessures: “Neem Vormer, Vanaken of Poulain eens weg”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

04 mei 2018 12:26 - Anderlecht liep het hele seizoen achter de feiten aan en ook na het ontslag van René Weiler en de komst van Hein Vanhaezebrouck viel er nauwelijks beterschap te zien. Als de Brusselaars zondag zouden verliezen in Brugge, moeten ze zelfs nog stevig aan de bak voor de tweede plaats. 

Fysiektrainer Gino Caen, die na het ontslag van Yves Vanderhaeghe in Oostende de overstap maakte naar Anderlecht, ziet een duidelijke reden voor het wisselvallige seizoen van Paars-wit. “Club speelde, voornamelijk thuis, dit jaar uitstekend. Maar zij hadden misschien het geluk dat wij niet kenden. Op Najar konden we nauwelijks een beroep doen, Onyekuru die al acht keer gescoord had viel uit, daarna met Kara ook onze sterkhouder in de verdediging”, aldus Caen in De Krant van West-Vlaanderen.

“In de winterstop dachten we ons te versterken, maar uiteindelijk vertrok ook Hanni nog, een speler die bij haast al onze doelpunten betrokken was. Dat zijn toch vier sterkhouders die we niet ter beschikking hadden. Maak gerust eens de oefening.”

“Haal bij Club Vormer of Vanaken voor enkele weken eruit. Of Poulain. Ik ken die jongen nog van bij Kortrijk. Dat is een stabiele factor, de man die ervoor zorgt dat de verdediging staande blijft. Hij valt in een wedstrijd niet op, maar wanneer je zijn wedstrijden eens van dichtbij gaat bekijken, valt op hoe belangrijk hij wel is.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.