Geen enkele speler van Club Rode Duivel op WK: “Alleen maar miserie”

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

22 mei 2018 14:30 - Roberto Martinez maakte maandagmiddag een 28-koppige voorselectie voor het WK in Rusland bekend. De opvallendste afwezige was Radja Nainggolan, maar ook andere jongens werden over het hoofd gezien. 

Zo is er geen plaats voor Anthony Limbombe, terwijl een aantal bankzitters of jongens die amper gespeeld hebben zoals Tielemans of Chadli wel bij de ruime kern horen. Ook de keuze voor Christian Benteke is erg merkwaardig te noemen. Achterin wel Boyata van Celtic en Ciman die in de MLS speelt, maar geen Brandon Mechele, die een ijzersterk seizoen achter de rug heeft.

“Vindt Roberto Martinez de tatoeages van Nainggolan niet schoon? Of vreesde de kledingsponsor te weinig kousen te hebben als Radja er weer eens de schaar in zet?”, is de eerste reactie van oud-bondscoach René Vandereycken in Het Nieuwsblad.

“Radja niet eens in de 28 opnemen is te gek voor woorden. Het valt te vrezen dat ook een aantal spelers binnen de selectie die keuzes niet begrijpt en concludeert dat hij een gladde prater is. Hij verliest zijn geloofwaardigheid als selectieheer. Dat geeft op termijn alleen maar miserie.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.