Geert De Vlieger en oud-topref geven Club-voorzitter Verhaeghe er stevig van langs

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

07 mei 2018 14:55 - Onze voorzitter Bart Verhaeghe reageerde gisteren erg emotioneel op het bedenkelijke optreden van de VAR tijdens de topper Club-Anderlecht. Achteraf toonden analist Geert De Vlieger en oud-topscheidsrechter Serge Gumienny zich erg kritisch voor onze president.

“Dat Verhaeghe na de match verdachtmakingen durft maken, is helemaal ongehoord. Ik roep hem op om ontslag te nemen als ondervoorzitter van de voetbalbond. Als hij geen conclusies trekt, dan moeten de refs het zelf doen. Het kan niet dat de ondervoorzitter van de KBVB zo uithaalt naar de arbitrage”, aldus oud-topscheidsrechter Serge Gumienny in Het Belang van Limburg.

Ook analist Geert De Vlieger kon de uitspraken van Bart Verhaeghe niet smaken en reageerde via Twitter. De woorden van onze voorzitter vlak na de match waren misschien ongelukkig gekozen, maar wel begrijpelijk als je meeleeft met je team en je net vreselijk onrecht is aangedaan. Dat bewijst hoe zeer hij begaan is met het lot van Blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.