‘Genk wil Brugse speler in ruildeal betrekken voor Schrijvers’

Denswil en Clement

31 mei 2018 11:25 - Club Brugge zou meer dan gewone interesse tonen om Siebe Schrijvers van Genk binnen te halen. De Limburgers willen meewerken aan een overgang, omdat hij onder Philippe Clement nog nauwelijks kansen krijgt. 

Genk heeft wel een oogje op Sander Coopman, afgelopen seizoen door Club Brugge verhuurd aan Zulte Waregem. Hij zou mogelijk in de deal kunnen betrokken worden om de prijs te drukken. De Limburgers vragen ongeveer 3 miljoen euro voor Schrijvers, maar omdat hij eind volgend seizoen transfervrij is, zal die prijs noodgedwongen omlaag moeten.

Als Club ook Coopman in de deal kan betrekken, zal Schrijvers mogelijk voor een nog lagere som naar Jan Breydel gehaald kunnen worden. Clement kent Coopman nog van zijn tijd bij de Brugse beloften. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.