Grote lof voor Leko: “Daarmee leidt hij Club naar de titel”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

13 mei 2018 11:32 - Na een sterk seizoen kan omstreeks 19u45 eindelijk de bekroning volgen voor Club Brugge, want met een gelijkspel op het veld van Standard is Blauw-Zwart kampioen. Vrijwel iedereen is het erover eens dat het een meer dan verdiende titel zou zijn en vooral coach Ivan Leko wordt overladen met lof.

De Kroaat onderscheidde zich dit seizoen door zijn sereniteit. “De trainer van Club Brugge liet zich vorige week na de nederlaag tegen Anderlecht gaan, zonder uit zijn rol te vallen. Vervolgens nam hij de draad weer op. Gepassioneerd en niet bang om beslissingen te nemen. Zoals in Charleroi toen hij plots Horvath in doel zette en Vanakan op de bank”, ziet ook Jacques Sys, de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, in De Zondag.

“Leko is een echte teamplayer. Hij voelt de temperatuur van de groep goed aan en zal zichzelf nooit bewieroken. Ivan Leko draagt de waarden van Club Brugge in zich. Daarmee wil hij blauw-zwart naar de titel leiden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.