‘Grote teleurstelling: géén transfer voor doelwit Club Brugge’

Fiere Club-fans (Club Brugge - Antwerp)

25 mei 2018 17:52 - Het gonst van de geruchten rond inkomende en uitgaande transfers bij Club Brugge. Vandaag viel in die optiek slecht nieuws te roepen voor Blauw-zwart

Volgens de Turkse bron Sporx wil Besiktas niet meer meewerken aan een overgang van Matej Mitrovic als Club Brugge niet de gevraagde 4,5 miljoen euro op tafel wil leggen. In dat geval willen de Turken de Kroatische international liever zelf behouden en voluit een kans geven volgend seizoen.

Mitrovic speelde sinds de winter bij Club en sloot het seizoen af met blessureleed, maar maakte in de wedstrijden voordien wel een zeer degelijke indruk. Bovendien behoort hij nog steeds tot de Kroatische voorselectie voor het WK in Rusland.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.