(VIDEO) – Herbekijk hier de klasse reactie van Ivan Leko

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

07 mei 2018 22:03 - Na de nederlaag tegen Anderlecht kan Club zich stilletjes aan beginnen te richten op de confrontatie van donderdag in Charleroi. Bij winst zal Blauw-zwart opnieuw een uitstekende zaak in de strijd om de titel, omdat achtervolgers Anderlecht en Standard elkaar treffen.

Trainer Ivan Leko zal er alles aan doen om de jongens terug op te peppen voor de match bij de Carolo’s. De Kroaat gaf gisteren na de match overigens een geweldig interview om helemaal stil van te worden.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.