Herboren Mechele is rechtuit: “Ik ben er tegen”

Brandon Mechele (Club Brugge - Zulte Waregem)

18 mei 2018 22:45 - Als Brandon Mechele zondag tegen AA Gent de volledige wedstrijd rondmaakt, dan miste hij dit seizoen geen enkele minuut voor Club in de Jupiler Pro League en dat oogt heel erg fraai op zijn palmares. De verdediger blikt terug op een verrassend positief seizoen.

“Ik ben voor de Play-Offs. Elke week die topmatchen, dat is wel leuk om naar toe te leven. Alleen de halvering van de punten vind ik oneerlijk. Het puntentotaal na de reguliere competitie moet gewoon behouden worden”, zegt hij in De Krant van West-Vlaanderen.

“Ook het systeem van de VAR staat nog niet op punt. Ik ben er tegen. Het spel ligt te veel stil en dat is niet goed voor onze competitie. De beslissingen zijn ook niet altijd even juist geweest. Het moet nog allemaal beter functioneren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.