Het bewijs: ‘Club Brugge in Play-Off 1 vaakst benadeeld door de VAR’

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

08 mei 2018 07:44 - Na Club Brugge-Anderlecht liepen de emoties hoog op. We voelden ons allemaal benadeeld door de VAR, zeker omdat Teodorczyk in Brugge mocht scoren uit buitenspel en Diaby in dezelfde omstandigheden in Anderlecht werd teruggefloten. 

Ondertussen blijkt ook dat Club Brugge zich terecht bekocht mag voelen van de resterende drie titelkandidaten in Play-Off 1. “Uit de cijfers blijkt wel dat Blauwzwart na zeven speeldagen in PO1 het vaakst benadeeld is door het systeem van de videoref. Twee keer draaide een beslissing nadrukkelijk in hun nadeel uit, niet één keer in hun voordeel”, schrijft Het Laatste Nieuws.

“Daar heeft Anderlecht minder klagen over: drie keer deden zij hun profijt bij de tussenkomst van de VAR. Ook Standard heeft reden om de videoref toe te juichen: niet één keer zag de Luikse club zich benadeeld, wél twee keer bevoordeeld.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.