Het is vandaag 10 jaar geleden dat Sterchele om het leven kwam

Club Brugge neemt afscheid van François Sterchele

08 mei 2018 11:07 - Het is vandaag 8 mei en dat betekent dat het precies 10 jaar geleden is dat François Sterchele om het leven kwam. De betreurde aanvaller van Club verongelukte op 26-jarige leeftijd met de wagen in Vrasene.

Sterchele kwam eerder uit voor FC Luik, Kelmis, Oud-Heverlee Leuven, Sporting Charleroi en Germinal Beerschot. Nadat hij in het seizoen 2006-2007 maar liefst 21 doelpunten scoorde voor de Antwerpenaren, maakte de spits met Italiaanse roots de overstap naar het Jan Breydelstadion.

In zijn eerste seizoen was Sterchele meteen goed voor 11 doelpunten in 31 wedstrijden, waarna op 8 mei 2008 het noodlot toesloeg. Hij had intussen ook al vier selecties verzameld voor de Rode Duivels. Zoals algemeen bekend wordt Sterchele nog elke wedstrijd van Club herdacht in de 23ste minuut, verwijzend naar zijn rugnummer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.