Hilarisch beeld bewijst dat Teodorczyk geen buitenspel stond

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

07 mei 2018 19:57 - Er is al oneindig veel gesproken en geschreven over het buitenspeldoelpunt van Teodorczyk gisterenmiddag in Jan Breydel. Zelfs in die mate dat op sociale media de draak wordt gestoken met de beslissing van de VAR. 

Het is bijna ongelooflijk dat iemand die de beelden mag herbekijken niet ziet dat Teodorczyk buitenspel stond. Diezelfde VAR zag dan wel weer dat Diaby een centimeter buitenspel stond toen hij in Anderlecht de 1-1 scoorde, die uiteindelijk afgekeurd werd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.