Houdt Champions League bijna zekere vertrekker dan toch in Brugge?

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

14 mei 2018 23:04 - De laatste tijd is al de nodige inkt gevloeid over welke spelers Club volgend seizoen zullen verlaten. Met Limbombe, Denswil en Diaby keren steeds dezelfde namen terug. Maar ééntje hiervan lijkt die berichten te willen tegenspreken.

“Op een bepaald moment moet je keuzes maken. De Champions League is heel opwindend, maar misschien is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zal niet liegen, maar dit wordt een belangrijk moment in mijn carrière. Ik word 27 jaar en heb hier twee titels en een beker gewonnen. Wat kan ik me nog meer wensen?”, zei Diaby in Het Laatste Nieuws. Maar later reageerde hij wel via Twitter op deze opvallende manier.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.