‘Huurling is waarschijnlijk te duur voor Club Brugge’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

17 mei 2018 09:18 - Het dossier van de huurlingen zal voor Vincent Mannaert nog een stevige kluif worden. Zo heeft Club Brugge zelf veel spelers verhuurd, maar lopen er met Jordie Clasie, Kenneth Vermeer en Matej Mitrovic op dit moment ook 3 op Jan Breydel rond. 

Clasie en Vermeer keren zo goed als zeker gewoon terug naar respectievelijk Southampton en Feyenoord. Blauw-zwart is wel gecharmeerd van Matej Mitrovic. De Kroaat maakte steeds een goede indruk en is zelfs opgenomen in de voorselectie voor het WK in Rusland.

De laatste weken verdween Mitrovic met een blessure uit de ploeg. Club toont interesse om hem definitief over te nemen en heeft ook de eerste keuze om de optie te lichten. Die zou echter 4,5 miljoen euro bedragen en volgens Turkse bronnen is eigenaar Besiktas niet van plan dat bedrag te laten zakken omdat het contractueel is vastgelegd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.