Huurling verlaat Club definitief: “De sfeer heeft me over de streep getrokken”

Nikola Storm lacht

01 mei 2018 20:05 - Club verhuurde Nikola Storm dit seizoen aan OH Leuven uit 1B en het jaar voordien aan Zulte Waregem. De flankspeler heeft nog een contract tot juni 2019, maar zal dat niet uitdoen. Hij tekende maandag bij KV Mechelen.

Bij OH Leuven zit Storm aan 10 doelpunten en 9 assists in alle competities samen. De nieuwe verbintenis met KV Mechelen loopt tot op het einde van het seizoen 2021-2022 en daar is hij erg tevreden mee: “Na de gesprekken met de directie en de sportieve cel van KV Mechelen was het me duidelijk: zij geloven in mijn kwaliteiten als speler. Ook de sfeer langs de zijlijn heeft me over de streep getrokken. Dàt, en de ambitie om snel weer te promoveren, hebben me deze beslissing doen nemen”, lezen we op de officiële website van KV Mechelen.

Ook bij Mechelen zelf zijn ze opgetogen over zijn komst: “Nikola is gemotiveerd om hier samen met de club iets neer te zetten. Hij heeft veel potentieel. Daarom hebben we hem ook voor langere tijd laten tekenen”, aldus Stefaan Vanroy, hoofd van de sportieve cel.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.