Iedereen moet toegeven: “Club is de verdiende kampioen”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

13 mei 2018 20:12 - Club Brugge heeft na een beklijvende wedstrijd op Standard gedaan wat het moest doen. Het speelde 1-1 gelijk en dat is voldoende om de landstitel te mogen vieren. Op Twitter moest vrijwel iedereen toegeven dat Club de verdiende kampioen is, zelfs diegenen die vraagtekens plaatsen bij de prestatie van Club in Luik.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.