In Anderlecht zit het er bovenhands op tussen Vanhaezebrouck en Onyekuru: “Hij is ziek”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

18 mei 2018 16:45 - Het gaat niet meer goed komen tussen Hein Vanhaezebrouck en Henry Onyekuru. De Nigeriaan verwijt zijn trainer dat hij de WK-voorselectie gemist heeft omdat Vanhaezebrouck hem de jongste weken geen speelminuten gunde. 

“Het is niet onze fout dat Henry niet naar Rusland mag. Iedereen ziet dat hij niet klaar is om te spelen. Hij heeft schrik in de duels en ik kan hem niet zetten om hem een plezier te doen”, wordt Vanhaezebrouck op de persconferentie geciteerd door Het Laatste Nieuws.

“Trouwens, Henry heeft nog veel te bewijzen bij de nationale ploeg. Voor zijn blessure was hij ook geen vaste waarde, hé.” Of hij in de kern zit voor de laatste match tegen Genk valt te betwijfelen, want de speler kwam zelfs niet meer opdagen voor de trainingen. “Hij is ziek”, was de korte reactie van de coach daarop.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.