Ivan Leko begroet nieuwe speler op training

Ivan Leko en Rudi Cossey

02 mei 2018 18:59 - Ivan Leko heeft enkele dagen voor de topper tegen Anderlecht nog een nieuwe naam op training mogen begroeten. Op 25 januari in de 3-2 zege tegen KV Oostende speelde Saulo Decarli zijn tot dusver laatste wedstrijd voor Blauw-zwart, waarna hij uitviel met een achillespeesblessure. 

De kans dat Decarli dit seizoen nog in actie komt, is bijzonder klein, maar sinds dinsdag staat hij wel opnieuw op het trainingsveld. Aanvankelijk werd gedacht dat de Zwitserse verdediger de rest van het lopende seizoen zou moeten revalideren, maar het herstel loopt dus iets sneller dan gehoopt.

Sinds de komst van Matej Mitrovic en Alexander Scholz beschikt Leko over iets meer opties achterin. Bovendien zijn Stefano Denswil en Benoît Poulain weer helemaal fit de jongste weken. Het ziet er dus naar uit dat Decarli rustig kan toewerken naar volgend seizoen. Op 22 oktober scoorde Decarli het enige doelpunt in de 1-0 thuiszege tegen Antwerp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.