Ivan Leko droomt van deze tegenstander in de Champions League

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

14 mei 2018 12:11 - Nu Club Brugge de titel definitief op zak heeft, mag het vooruit kijken naar volgend seizoen en de Champions League. Ivan Leko gaat voor het eerst in zijn carrière als trainer naar het kampioenenbal en droomt hardop over een mooie loting. 

“Mijn grote droom is om op Bernabeu te gaan spelen. Ik zei het een jaartje geleden ook al: ik wil met Club Brugge op Bernabeu tegen Real Madrid gaan spelen. Als god het wil tenminste”, aldus de Brugse trainer aan Sporza.

In de vorige campagne in de Champions League haalde Club 0 punten. “We proberen onze ploeg steeds te verbeteren en ik maak me ook nu geen zorgen. Ik ben ervan overtuigd dat we het volgend jaar in Europa stukken beter zullen doen”, kijkt voorzitter Verhaeghe in Het Nieuwsblad vooruit naar het nieuwe Europese avontuur.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.