Jan Mulder over Bruggeling: “Anderlecht is team zonder blaaskaken”

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

06 mei 2018 08:39 - Vanmiddag om 14u30 is het eindelijk zover, dan speelt Club de topper in Jan Breydel tegen Paars-wit. Anderlecht-icoon Jan Mulder heeft zo z’n bedenkingen bij de uitspraken van Diaby voor de wedstrijd. 

Voorafgaand aan de klassieker gaf Abdoulay Diaby een interview aan Het Laatste Nieuws. “HLN vraagt of hij wel eens aan zichzelf twijfelt. Diaby maakt een vergelijking met Ronaldo, waarom niet. Cristiano won vijf Gouden Ballen en nóg zijn er mensen die hem in vraag stellen. Dus heeft Diaby de hoop opgegeven dat hij iedereen kan bekoren, want hij heeft een specifieke persoonlijkheid. Hij vindt zichzelf zo’n fenomeen dat hij de laatste weken zelfs niet doodop was na een wedstrijd.”

“Ik begon een beetje te geloven in een overwinning van Anderlecht, een team zonder de unieke klasse van de enorme persoonlijkheid Diaby, maar een team zonder blaaskaken.” Toch is Mulder duidelijk: “Club Brugge is in het voordeel. Diaby gaat Anderlecht verpletteren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.