KBVB wacht WK niet af en verlengt contract Roberto Martinez

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

17 mei 2018 23:17 - Roberto Martinez zal vrijdag een nieuw tweejarig contract ondertekenen bij de Belgische voetbalbond tot na het EK van 2020. De KBVB en de Spaanse bondscoach hebben daar een mondeling akkoord over. 

Die beslissing komt toch enigszins als een verrassing omdat de KBVB het resultaat van het komende WK dus niet afwacht. Door deze onverwachte contractverlenging weet Michel Preud’homme ook meteen dat hij niet hoeft te rekenen om bondscoach van de Rode Duivels te worden voor 2020.

Ook zijn assistenten verlengen hun overeenkomst, alleen over de situatie van Thierry Henry bestaat nog onduidelijkheid. Hij staat mogelijk ook in de belangstelling van zijn ex-club Arsenal.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.