Koeman selecteert 1 Bruggeling voor Oranje

Brugse spelers triomferen (KV Oostende - Club Brugge)

09 mei 2018 14:21 - Vanaf eind mei starten de meeste landen met de voorbereiding op het WK voetbal. Nederland heeft zich niet kunnen kwalificeren, maar speelt op 31 mei en 4 juni oefeninterlands tegen Slovakije en Italië. 

Ronald Koeman maakte een voorselectie van 30 spelers bekend. Met Denswil, Vormer en Clasie heeft Club 3 potentiële Oranje-internationals in z’n rangen. Eéntje daarvan haalde alvast de ruime kern die de Nederlandse bondscoach vandaag bekend maakte.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.