Kritiek op Coucke: “Hij wil gewoon Club Brugge kopiëren”

Marc Coucke (KV Oostende)

24 mei 2018 21:17 - Marc Coucke zet z’n meesterschap bij Anderlecht steeds nadrukkelijker in de verf. De naam van het stadion zou verdwijnen en nu wil hij ook met aangepaste supportersvakken gaan werken. 

Concreet betekent dit dat een duizendtal fans die al jaren in dezelfde vakken zitten volgend seizoen plots baan zullen moeten ruimen voor een extra VIP-tribune. Die fans krijgen wel als eerste de mogelijkheid om elders in het stadion een ander plekje te kiezen.

Andere abonnementen worden dan weer duurder. Verder wordt de spionkop uitgebreid en start Paars-wit met e-ticketing, iets dat bij Club allang ingevoerd is. De kritiek op Twitter is dan ook niet mals.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.