‘Kroatische goalie heeft niet ervaring die Club nu zoekt’

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

30 mei 2018 10:05 - Links en rechts lezen we dat Club Brugge zijn oog heeft laten vallen op Karlo Letica. Deze 21-jarige doelman van Hajduk Split geldt als een toptalent en haalde zelfs de Kroatische WK-voorselectie, maar zal er uiteindelijk toch niet bij zijn straks in Rusland. 

Trainer Ivan Leko kwam zelf uit voor Hajduk Split in Kroatië en heeft er dus goede relaties, maar of Letica de ervaren eerste doelman is die Club momenteel zoekt, valt te betwijfelen. De sluitpost moet bijna 3 miljoen euro kosten en speelde alleen maar in de Kroatische competitie. Vorig seizoen werd hij nog uitgeleend aan tweedeklasser Rudes.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.