Leko: “In een normale competitie waren we al lang kampioen”

Leko en de bank juichen (Club Brugge - Gent)

13 mei 2018 20:37 - Het was nagelbijten tot de laatste seconde, maar Club Brugge wist op Standard zijn meer dan verdiende vijftiende landstitel in de wacht te slepen. Voor Ivan Leko viel er zo een hele last van zijn schouders, want de trainer wist in zijn eerste seizoen meteen zijn belangrijkste doel te verwezenlijken.

“Deze Play-Offs, het was een enorm moeilijk verhaal. In een normale competitie waren wij al lang kampioen geworden maar met dit systeem is het vaak een rollercoaster van emoties. We zijn echter meer dan verdiend kampioen geworden. Als je het puntentotaal bekijkt hebben wij gewoon tien of vijftien punten meer dan de tweede”, vertelde onze coach aan Play Sports.

Hij heeft dan ook maar één toekomstplan op dit moment. “Vanavond gaan we genieten, morgen gaan we genieten, de komende vier weken gaan we genieten”, lachte Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.