‘Leko moet nog altijd serieus puzzelen voor trip naar Sclessin’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

11 mei 2018 06:57 - Zondag kan een hoogdag worden voor Club Brugge, want het kan de titel vieren als er een punt gepakt wordt op het veld van Standard. Dat wordt allesbehalve een makkelijke opdracht, want de Rouches verkeren in deze play-offs in bloedvorm en bovendien zit Ivan Leko met blessurezorgen.

In Charleroi moest onze trainer al puzzelen, want hij miste er Vermeer, Mitrovic en vooral Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby. Het was al langer duidelijk dat Limbombe er op Sclessin niet bij zou zijn, maar Het Laatste Nieuws weet dat nu ook Diaby zondag wellicht niet zal halen.

Geen goed nieuws dus, want de twee waren dit seizoen al vaak belangrijk voor Club. Wellicht kiest Leko zondag net als in de tweede helft op Charleroi voor Diatta op de linkerflank en Dennis naast Wesley in de spits.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.