‘Leko voert in laatste competitiewedstrijd slechts één wijziging door’

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

20 mei 2018 07:14 - Om 18u sluit Club Brugge zijn seizoen af in het eigen Jan Breydelstadion met een wedstrijd tegen AA Gent. Daarin staat behalve de eer niets meer op het spel voor Blauw-Zwart, want het mocht uiteraard een week geleden al de vijftiende landstitel vieren.

In zo’n eindeseizoenswedstrijd wordt er al vaak eens geëxperimenteerd, maar Club wil koste wat het kost zijn titel vieren met een zege. En dus voert Ivan Leko wellicht amper wijzigingen door in zijn basiself. In vergelijking met de match op Standard mogen we volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad slechts één wijziging verwachten.

Marvelous Nakamba zal er immers niet bij zijn. Hij ligt net als Limbombe, Diaby en Decarli in de lappenmand. Zijn vervanger wordt Timmy Simons, die in zijn afscheidswedstrijd dus aan de aftrap zal komen.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen AA Gent

Horvath – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Simons, Vormer, Vanaken, Diatta – Wesley en Vossen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.