Leko wil titelfeestje op Sclessin: “Dat zou de mooiste plaats zijn”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

11 mei 2018 15:55 - Club Brugge krijgt zondag een eerste kans om de titel te pakken. Aan een punt op Standard heeft het genoeg om kampioen te worden. Als het verliest, krijgt het echter volgende week een herkansing en kan het met een zege tegen AA Gent een titelfeestje in eigen stadion bouwen.

Toch zou Ivan Leko liever in Luik kampioen worden. “Voor mij zou kampioen worden op Standard het mooiste zijn. Net omdat het de moeilijkste plaats is om dat te doen. Zij hebben het fantastisch gedaan”, luidt zijn opmerkelijke uitleg bij Het Nieuwsblad.

“Als wij dan daar gaan winnen, zou dat echt knap zijn. Ik wil dat mijn spelers die druk voelen. Die druk om zondag te moeten winnen. Presteren met dezelfde mentaliteit als tegen Charleroi, als het Club van 2017. Met grote focus. En dan hoop ik dat we na hard werken en hard trainen ook hard mogen feesten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.