Ludovic Butelle steekt de draak met Hein Vanhaezebrouck op Snapchat

Ludovic Butelle (Club Brugge - Anderlecht)

05 mei 2018 10:40 - Ludovic Butelle speelde dit seizoen nog enkele wedstrijden voor Club Brugge, maar verkaste daarna terug naar Angers in de Ligue 1. Toch volgt de doelman Club nog altijd op de voet, zo blijkt uit een bericht op Snapchat.

In de aanloop naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht postte Butelle een uitlachfilmpje over Hein Vanhaezebrouck op Snapchat. De badeendjes verwijzen eigenlijk nog naar zijn periode bij AA Gent, maar het is duidelijk dat de Fransman op deze manier Blauw-zwart een hart onder de riem wil steken in de strijd om de landstitel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.