Mannaert geeft aan op welke positie Club zich zeker gaat versterken

Vincent Mannaert (Club Brugge)

15 mei 2018 11:56 - De titel is binnen en Club Brugge moet uiteraard al vooruit kijken naar het volgende seizoen. Een betere beurt maken in de Champions League en opnieuw meestrijden voor het kampioenschap zijn de belangrijkste doelen. 

“Twee jaar geleden, toen we met Michel Preud’homme naar de Champions League trokken, heb ik mij vergist in de mentale progressiemarge van de groep.  Ik heb toen gedacht dat dezelfde groep de grenzen kon blijven verleggen. Maar al snel bleken sommigen verzadigd na het winnen van een titel en een beker”, aldus onze manager in Het Nieuwsblad.

Club zou sowieso voluit willen gaan voor een nieuwe, sterke doelman met ervaring. “We evalueren deze week en de zitten ook nog volgende week samen. Maar iedereen is het erover eens, dat als we iemand halen het iemand is waar we echt van overtuigd zijn. We moeten er toch voor zorgen dat we ons eigen record in het Guinness Book – vijf keepers in een kampioenenjaar – niet gaan evenaren. Dat was erover.”

“Dat het vaststaat dat we vier keepers gaan verkopen klopt niet. Ikzelf blijf geloven in de potentiële kwaliteiten van Horvath. De laatste twee matchen heeft hij het gewoon goed gedaan. En hij is nog steeds maar 22 jaar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.