Mannaert geeft toe: “Hem hadden we beter niet gehaald”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

17 mei 2018 09:06 - Club Brugge deed de laatste jaren al veel toptransfers. Denk maar aan Mathew Ryan, José Izquierdo of Anthony Limbombe. Maar af en toe kan het natuurlijk ook eens volledig fout gaan. 

Dat is toch wel het geval bij Vladimir Gabulov, die misschien nog als derde keeper voor Rusland naar het WK gaat. De sluitpost kwam in de winter over van FK Arsenal Tula in zijn thuisland. “Wat Gabulov betreft, hebben we niet goed ingeschat dat hij uit een periode kwam zonder veel wedstrijden, een winterstop”, zegt algemeen manager Vincent Mannaert daarover in Sport/Voetbalmagazine.

“Ivan Leko had andere verwachtingen over Horvath en wat een eerste keeper op dat moment moest zijn en dus haalden we nog twee andere keepers binnen (Gabulov en Vermeer, nvdr). Dat hele keepersdossier is niet voor herhaling vatbaar. Punt. Al denk ik persoonlijk van Horvath nog altijd dat hij een goede doelman kan worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.