Meunier moet het opnieuw ontgelden bij PSG-fans in Franse bekerfinale

Thomas Meunier is a Bruges Boy

09 mei 2018 08:08 - Paris Saint-Germain won dinsdagavond de Franse beker door in de finale in het Stade de France met 2-0 te winnen tegen derdeklasser Les Herbiers. Jammer genoeg werd Thomas Meunier, die in de 86ste minuut inviel, weer geviseerd door de fans van de Franse kampioen.

Meunier vond op Instagram een tifo van aartsrivaal Olympique Marseille leuk in de halve finales van de Europa League tegen Red Bull Salzburg. De harde kern van PSG kon dit niet appreciëren en floot hem uit in de eerstvolgende wedstrijd en ook op sociale media kreeg hij ervan langs.

Voor de bekerfinale schudde de Franse president Emmanuel Macron de hand van alle spelers. Macron staat bekend als een fan van Marseille en het moment dat hij de hand reikte aan Meunier werd door de PSG-fans opnieuw gebruikt om de ex-Bruggeling te viseren. Dat bleek uit enkele berichten op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.