Middenvelder zal Club definitief verlaten

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

09 mei 2018 18:51 - Nog 3 speeldagen en het voetbalseizoen 2017-2018 in de Belgische Jupiler Pro League zit erop. Ook bij Club Brugge zijn ze dus achter de schermen al bezig met volgend seizoen. 

Club beschikt over een ruime kern met heel wat spelers die uitgeleend zijn en dus na het seizoen hopen terug te keren. Bij Sander Coopman zou dat wel eens anders kunnen liggen weet Sport/Voetbalmagazine. “Vorige zomer verklaarde Coopman nog dat hij komende zomer met een beter cv naar Club wou terugkeren, maar ook hij beseft dat een definitieve transfer naar Zulte Waregem de beste stap voor zijn carrière is.”

“We willen zeker een investering doen, maar aan de juiste prijs”, geeft CEO Eddy Cordier van Zulte Waregem de interesse toe. Als Club een financieel akkoord kan vinden met Essevee lijkt het er dus op dat Coopman het Jan Breydelstadion definitief zal verlaten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.